Vitaminløver

VITAMINLØVER

Hils på vitaminløven Marius!

Han vil at det skal være gøy for deg å få i deg vitaminene du har godt av hver dag. Selv om han er en løve, har ikke Marius reist særlig langt for å havne i butikkhylla di. Din gode vitaminkompis er nemlig født og oppvokst på Rolvsøy, rett utenfor Fredrikstad. I tillegg til å gi løvene en veldig god smak, passer dyktige produsenter her på at løvene inneholder vitaminene du har godt av å få i deg i løpet av en dag.

Siden Marius blant annet inneholder vitamin C, A og D, kan vi love at han blir en god venn. Han deler nemlig gjerne effekten av vitaminene han har med deg! Dette er noen av hans gode egenskaper, som gjør at det skal lite til for å føle seg bedre:

 

  • Bra for immunforsvaret
  • Huden din og synet ditt holdes ved like
  • Bra for benbygning og muskler
  • Inneholder antioksidanter
  • Med sine løvekrefter bidrar Marius til å gjøre deg mindre trøtt, sliten og utmattet

Og du – selv om Marius er søt, er han helt sukkerfri!

Til voksne og barn over 12 år anbefaler vi å ta to vitaminløver hver dag. For barn mellom 3 og 12 år er anbefalt døgndose én vitaminløve. Vi anbefaler ikke løvene til barn under 3 år.

Selv om vitaminløvene forer kroppen din med mye du har godt av, er de et kosttilskudd – du bør derfor ikke bruke dem som erstatning for en variert kost. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

 

Vitaminløvene kommer i to forskjellige varianter; Vitaminløver med fruktsmak  og Vitaminløver med colasmak