Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter blant annet innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat.

Produksjon av produktene foregår på Rolvsøy like utenfor Fredrikstad i en av Nordens største og mest moderne fabrikker innenfor kosttilskudd og helsekost. Her har det blitt produsert kosttilskudd og foregått stadig modernisering siden 1987.

Vi stiller svært høye krav til de råvarer som brukes i produksjonen av Biopharmaserien, og selve produksjonen foregår under de strengeste krav til hygiene og matsikkerhet. Vi er opptatt av å kvalitetssikre alle ledd og vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere. All vår produksjon foregår i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP-standard).

Biopharmaproduktene kan kjøpes på dagligvarebutikker over hele landet.

Midsona Norge AS

Midsona Norge AS er Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter. Selskapet både utvikler og produserer egne merkevarer, samt distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere.

Midsona Norge AS, tidligere Midelfart & Co AS, skiftet navn til Midelfart Sonesson AS pr 1. januar 2007, da selskapet ble solgt til Wilhelm Sonesson AB i Sverige. En felles og tydeligere selskapsidentitet var ønskelig, og navnendring til Midsona Norge AS skjedde pr 1. februar 2011. Selskapet er en del av Midsonakonsernet med hovedkontor i Malmø.

Vi ser på oss selv som et ”Human Capital” selskap, der det viktigste vi kan tilby våre kunder og samarbeidspartnere er våre ansattes ekspertise på det norske markedet. Midsona Norge AS har en unik og sterk bedriftskultur som er skapt gjennom engasjement, vilje og konkurranseglede gjennom fire generasjoner.

Midsona Norge AS har kontorer på Skøyen i Oslo. Vi har også et eget lager i Drammen. Vi er totalt 85 medarbeidere i Norge.

Midsona Norge AS er en av flere selskaper i Midsona AB som er børsnotert i Sverige. Konsernet har en nettoomsetning på 920 millioner SEK (2014) og har rundt 170 ansatte i Sverige, Norge og Finland.

Midsona Norge AS
Organisasjons-/foretaksnr: 979 473 559

Les mer om Midsona Norge her